top of page

“Eline is gewoon een mega “ray of sunshine” die je hart opent. Ze heeft de gave om je weg te plukken uit de dagelijkse stroom en je terug te brengen naar de essentie van het “zijn”. Terug naar je diepe ik, op je eigen tempo. Terug naar je intuïtie, die ergens diep verstopt zit. En dit telkens zonder oordeel. Met een oprechte grenzeloze liefde.”

Muriel

“Eline is not an ordinary yoga teacher. She lets the moon love your soul and the sun love your skin. Eline connects you with your inner strength. After the yoga session you can feel the energy flow.”

Veronique

“Eline is de gedroomde gids: met haar sprankelende stem en enthousiaste persoonlijkheid loodst ze je op zo’n manier door de lessen dat je alleen maar naar meer verlangt. Meer bewustzijn, meer balans, meer Starlight.”

 

Valerie

“Bij Eline voel ik mij helemaal op mijn gemak. Ik mag helemaal mezelf zijn. Haar warme zelf omarmt je volledig.”

 

Inge H.

"Deze massages gaan dieper dan het fysieke. Ook energetisch komt er veel in beweging en daar ben ik dankbaar voor, want ik heb dat nodig. Omdat Eline intuïtief werkt ontvang ik altijd wat ik nodig heb: extra energie, clearen van oude stukken of het laten doorstromen van nieuwe inzichten. Het voelt als thuiskomen in mijn lichaam en ziel."

 

Lies

“Een Reiki sessie voelt alsof ik een weekje naar de zon ben geweest: helemaal opgeladen. Ik zie dat als een pure verwendag voor mezelf: even stilstaan bij de dingen en tegelijkertijd loslaten, aarden… Ik kan het iedereen aanraden.”

 

Inge S.

“Ik kom steeds dichter bij de essentie, mijn innerlijke wijsheid en kracht. Mijn vrouwelijke kracht heb ik nog nooit zo mogen ervaren als nu. 

Deze transformatie had ik nooit voor mogelijk gehouden maar ik ben er zo dankbaar voor.”

 

Griet

“Eline is een enorm warme, zorgzame en liefdevolle vrouw. Voor mij was ze dé persoon die me hielp overeind te krabbelen na een serieuze inzinking. Dankzij de individuele sessies leer ik nu mezelf ontdekken, aanvaarden en liefhebben. Eline toont me hoe magisch vrouw zijn eigenlijk wel is en hoeveel kracht er binnenin je zit als vrouw. Voor het eerst in m'n leven leer ik mezelf kennen en leer ik mezelf graag zien.”

 

Alice

“Bij Eline voel ik me onvoorwaardelijk welkom met alle aspecten van mijn vrouw-zijn. Eline nodigt je uit om vanuit je hart op zoek te gaan naar wat voor jou echt belangrijk is en hiervoor in je kracht te gaan staan.”

 

Harriët

“Eline kon iets in mij losmaken dat niemand anders bij mij kon. Ik had na de lessen zo’n een ontspannend gevoel, alle stress was weg, alle emoties kwamen los. Een echte aanrader!”

 

Nisrine

“Women circles bij Eline zijn een reis naar jezelf. Heel even moet niks meer. Heel even zelfzorg. Adem. Rust, verstilling en verbondenheid.”

 

Line

“Ik heb al 2 keer mogen genieten van hoe het voelt om terug thuis te komen in mijn lichaam. Zo voelbaar hoe je dit doet met hart en ziel waarbij ik nadien voelbaar lichter de wereld instap. Zowel de Reiki als de energetische massage deden wonderen en gaven me mijn ‘sparkle’ terug. Mijn perfecte ‘go to’ voor wat heerlijke Yin & Me tijd”

 

Karen

 “Jouw lessen waren fantastisch! Ik voelde mij na jouw les terug meer ontspannen, positiever in mijn mind en opgeladen. Ik voelde ook vreugde in mij opborrelen en had vaak meer energie. Daarnaast waren er jouw wijze woorden, jouw positieve vibes en aanstekelijke enthousiasme!”

 

Barbara

“Oh wat ik hou ik van je lesjes! Altijd weer een zalig thuiskomen op mijn matje. Bewustwording. Rust.”

 

Aude

“Onder de magie van de volle maan en met vrouwen van alle leeftijden die ik helemaal niet kende, voelden we ons met elkaar verbonden en kregen we een boost die we nog lang daarna navoelen. Wonderbaarlijke en unieke ervaringen…”

 

Els

“Bij Eline voelde ik me vanaf de eerste seconde thuiskomen. Thuiskomen bij mezelf, thuiskomen bij mijn vrouwelijkheid. Deze heeft hard moeten vechten voor haar bestaan en tijdens de yogalessen van Eline krijgt ze alle zorg. Eline is er eentje zoals er niet veel zijn: één en al puurheid en altijd haar plezante, lieve, zorgende zelve. De lessen zijn diep, intens en verbindend. Zowel verbindend met jezelf als met elkaar. Een aanrader dus.”

 

Felke

“Eline straalt ontspanning en vertrouwen uit waardoor de groep onmiddellijk op zijn gemak was. De combinatie van de oefeningen, de muziek én de buitenlocatie waren fenomenaal. Ze wist zelf de sceptici mee te nemen in de oefeningen en de woorden nadien waren lovend.”

 

Elke

“Het ganse weekend voelde heel veilig en vertrouwd. Het was ontspannend, helend en een boost voor mijn verdere zelfontplooiing. Je gidste ons rustig, respectvol, volgens ritme van de groep doorheen een wonderful weekend! Fijn om de kracht van een groep vrouwen zo te mogen ervaren.”

 

Kim

“Het weekend vond ik absoluut geweldig. Alles was aanwezig, een cosy nest in een groene omgeving, the perfect true-hearted host en zalige sessies naar binnen. Dit alles in ongedwongen sfeer. Just feel good to the bone.”

 

Isabel

“Eline slaagde erin om op haar authentieke, warme manier verbondenheid te creëren tussen alle vrouwen op het weekend. Haar enthousiasme en luisterend oor zorgen ervoor dat je vanaf het begin op je gemak bent. Het deed zoveel deugd voor lichaam en geest! Een aanrader voor elke vrouw!”

 

Dorothee

“Tijdens de Reiki-sessie had ik het gevoel alsof ik thuiskwam in mezelf, in rust en liefde. Ik heb dit gevoel dagen meegedragen en ik straalde dit blijkbaar ook uit. Ik kreeg verschillende complimentjes omwille van mijn ‘happiness’.” 

 

Vicky

“Het women weekend was magisch. De manier waarop Eline een ongedwongen safe space creëert is op zo een zachte manier dat het voor iedereen aanvoelt of we elkaar al jaren kenden. Het heeft mij heel veel inzichten gegeven en ik heb me nog nooit zo ‘powerful’ gevoeld als toen.” 

 

Evelien

“Het weekend was een zalig thuiskomen, weg van alle stress, geen to-do lijstjes. Het bracht me rust en verbinding met warme mensen, prachtige souls. Ik heb er dan ook enorm veel van opgestoken en dit heeft me geholpen me verder te ontplooien op het spirituele pad. Het was een warme kring van prachtige souls, echte verbinding maken met elkaar, geen maskers, je kon gewoon jezelf zijn. Prachtig!”

 

Ingrid

“Het mee mogen beleven van de vrouwencirkel van vorige week heeft deugd gedaan! Ik heb zoveel gevoeld en beleefd! Ongelofelijk wat er allemaal door mij heen ging. Zeer verrijkend! Bedankt voor het warme onthaal in jouw Sacred Space.”

 

Jonie

bottom of page