top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
_MG_5767.jpg

Corbes, Zuid-Frankrijk 02/07 - 08/07 2023

samen met Performance of the Soul

Een magische plek in het zuiden van Frankrijk, weg van de bewoonde wereld. Ontwaken met de zingende vogels  aan de rotsten en de rivier. Meegaand met de stroom van het leven.  Zodra je het domein betreedt, voel je de magie en de schoonheid binnenstromen in elke vezel van je lijf. 

 

​We verblijven in een charmante, gerenoveerde papeterie met een groep gemotiveerde vrouwen.  Vrouwen die bereid zijn om diep te duiken in zichzelf, vrouwen die bereid zijn om in verbinding te gaan met zichzelf en de ander.  We herbronnen in de natuur en komen thuis bij onszelf.

We combineren familieopstellingen,  vrouwenyoga en meditatie,  stilte momenten,  bewustzijnswerk en creativiteit. En natuurlijk ook  plezier en culinair genot.

_MG_6112.jpg

Een plons in de rivier of in het zwembad en voor de liefhebbers een potje petanque. Niksen op het gezellige privéstrandje of een bezoekje aan de lokale markt.  Of even, alleen, ademen op een rots... alles kan, niks moet.

 

​Tijdens deze reis leer je hoe je opnieuw in je eigen vrouwelijke kracht  gaat staan en je leert de kracht kennen van je eigen vrouwelijke zachtheid.  Vrouwen zijn volop collectief aan het transformeren, het is de juiste tijd.

 

Dit alles onder begeleiding van een ervaren, professioneel opsteller, therapeute en facilitator retraites,  Felke Allegaert en Eline Durinck, ook zij is professioneel onderbouwd en volgde diverse opleidingen in yoga, mindfulness, reiki, soundhealing, women healing, women life coaching, energetisch bodywork.

 

Een mix van deze twee vrouwen samen zorgt voor een explosie van vrouwelijke kracht en zachtheid. 

 

​Wij ont-moeten je heel graag binnenkort, aan de oevers van de rivier.

 

Felke en Eline

aankomst 

Welkom vanaf 15.00u, ten laatste aankomst om 17.00u.​

vertrek

8 juli voormiddag.

kamers

-Voor iedereen zijn aparte kamers voorzien, er zijn 2 kamers van 2 personen.

​bijdrage

-1650 euro (exclusief BTW).

​inclusief

— 6 overnachtingen,

— full pension: alle maaltijden, dranken, tussendoortjes en lekkers,

— bedlinnen en handdoeken,

— alle workshops & begeleiding, opstellingen, meditatie, yoga, individuele begeleiding, activiteiten en creatieve workshops.

exclusief

transport. Vlucht of TGV naar Nîmes of Montpellier of met eigen vervoer.

 

Inschrijven:

 

_MG_6306.jpg
_MG_5936.jpg
_MG_6204.jpg
_MG_6021.jpg

Corbes, Zuid-Frankrijk 02/07 - 08/07 2023
 

wwisdomweek_white.png
bottom of page